KRUZIĆ - FESTIVALIĆ SMEHA
Za 1. majske praznike se nam pridružite na edinstvenem križarjenju, polnem smeha in dobre volje!

Obisk Barcelone in Marseilla je samo začetek, kajti na ladji bomo ekskluzivno uprizorili kar 3 vrhunske predstave!

Ićkoti1, Fejmiči in Ićkoti2.
Mesta so omejena!
REZERVACIJA
Logo
Logo
LADJA MSC Splendida
Ladja MSC Splendida je ena izmed prestižnih ladij, ki pripadajo floti MSC Cruises. Ladja je bila zgrajena leta 2009 in od takrat nudi razkošna potovanja po morjih in oceanih po celem svetu. MSC Splendida je bila zasnovana, da bi gostom zagotovila edinstveno izkušnjo na morju, s kombinacijo prestiža, raznovrstnih zabav, okusne hrane in udobja.

Ladja je impresivna s svojo velikostjo, saj lahko sprejme več kot 3.200 potnikov in ponuja razkošne kabine, od notranjih do balkonskih, ki zagotavljajo udobno bivanje med potovanjem. Vse kabine so elegantno opremljene in nudijo udobje, ki ga pričakujete na križarjenju.
MSC Splendida ponuja raznoliko izbiro restavracij in barov, kjer lahko uživate v kulinaričnih dobrotah iz različnih kuhinj sveta. Za tiste, ki uživajo v razvedrilih in zabavi, ladja ponuja obilico možnosti, vključno s predstavami, bazeni, nočnimi klubi in še več. Za tiste, ki iščejo sprostitev in wellness, ima ladja tudi spa center, kjer se lahko sprostite in razvajate.

Poleg tega MSC Splendida omogoča potovanje v različne kraje po vsem svetu, vključno s Sredozemljem, Karibi in Bližnjim vzhodom. Potniki lahko raziskujejo različne destinacije in doživijo različne kulture med svojim potovanjem.

Križarjenje na ladji MSC Splendida je zagotovo nepozabna izkušnja za vse ljubitelje potovanj in razkošja. Ladja ponuja vrhunsko storitev in številne možnosti za uživanje med križarjenjem, kar zagotavlja nepozabno izkušnjo na morju.
Logo
Image 1
IĆKOTI 1
Vrhunski komiki in smešni liki: Žan Papič, Admir Baltić, Ranko Babić, Ivan Šarič in Denis Avdić so lani s svojim humorejm prevzeli Slovenijo in nas nasmejali do solz. Kaj bo tema Ićkotov na našem križarjenju, naj ostane skrivnost ; ), zagotovo se nam obeta edinstveno doživetje v dobri družbi, polni smeha.
Image 2
FEJMIČI
SAMA STA NAJBOLJŠA komedija. Gašper Bergant in Žan Papič sta neumoren duo, ki že več kot tri leta ustvarjata enega najbolj priljubljenih podkastov Fejmiči.
Image 3
IĆKOTI 2
Po Ićkotih - IĆKOTI 2. del Enaka zasedba kot v prvem delu. O čem bodo pa govorili? Kaj bo pa tema? Tema je vse kar izvabi smeh. In za smeh bodo fantje storili vse in izrekli karkoli.
PROGRAM
TOREK 30.04.2024
Genova (Portofino), Italija – odhod ladje ob 18:00 uri
SREDA 01.05.2024
Marseille (Provansa), Francija – prihod ladje ob 08:00 uri, odhod ladje ob 18:00 uri
ČETRTEK 02.05.2024
Barcelona, Španija – prihod ladje ob 08:00 uri, odhod ladje ob 18:00 uri
PETEK 03.05.2024
Dan na morju
SOBOTA 04.05.2024
Genova (Portofino), Italija – prihod ladje ob 08:00 uri
Cena vključuje: križarjenje v izbrani kabini, dopolnjen polni penzion (zajtrk, kosilo, malice, večerja in polnočni prigrizek), vso zabavno animacijo na ladji, vse predstave ter vstopnine, uporabo bazenov, masažnih bazenov, fitnesa, uporabo ležalnikov in brisač in pristaniške taksa, 3 gledališke predstave (Ićkoti 1, Ićkoti 2 in Fejmiči).

Obvezno doplačilo: ladijske napitnine.
REZERVACIJA
Logo Logo